Postoje i ovakve devojke „carice“: Tip se pretvarao da je mangup – pa je dobio po nosu

Imam 20 godina, nezaposlen sam, student, bez devojke, još uvek živim od onoga što će mi dati mama i tata. Nisam parazit, već naprotiv, učim i planiram kad završim studije da se pozabavim pronalaženjem posla.

Ako ovde ne uspem, onda negde preko. Međutim, često izlazim na kafu sa prijateljima, ponekad tokom dana, ponekad noću.

Toliko sebi mogu priuštiti, što se kaže, ako treba neću kupiti sendvič za večeru, već ću izaći na kafu ili pivo sa prijateljima.

Kao mladić mogu vam reći da je moral omladine među nama zaista pao, ali ima i dobre dece (poput mene) koja i dalje obraćaju pažnju na dostojanstvo.

Naš um malo leti u ovim godinama, želimo da promenimo što više žena, ali ipak, da budem iskren, voleo bih na kraju da se oženim pristojnom devojkom iz dobre porodice, kako kažu, da nema „dugu kilometražu“.

Devojke su se danas na tacni, a kako mi kaže porodica, nije uvek bilo tako. U prošlosti je dečko morao stotine puta da moli devojku, da joj se udvara, skine milion zvezda samo da bi joj došao do srca i eventualno poljubio. I tako.

Danas vam je sve na tacni, ne verujem ni u ono što mi ljudi govore. Međutim, želim da vam pričam o događaju koji mi se dogodio pre neki dan. Sedim tako u kafiću sa prijateljima, kad uđu dve devojke, jedna plavuša, a druga crnka.

Ne znate koja je lepša, s tim što je crnka malo krivila na jednoj nozi. Ne znam zašto, možda od povrede ili kratke noge. Nije ni važno uostalom.

Čim su sele, prišao im je naočit momak sa tetovažama na ruci, kratke frizure i počeo da se udvara plavuši.

Očigledno su se dobro zabavljali i devojka je prihvatila njegovo udvaranje, jer se neprestano smejala i koketno ga gledala.

U jednom trenutku rekao je nešto zbog čega su se svi oko nas okrenuli i pogledali u njihovom pravcu. Mislim, čuli smo njihov razgovor. On joj je rekao:

„Želiš li da ti i ja malo prošetamo, a tvoja drugarica može da nas sačeka ovde, ili ako želi neka pođe i ona, ali kako vidim neće stići daleko.“

Posle rečenog, momak se nasmejao kao da je ispričao neki dobar vic. Plavuša je odmah promenila izraz lica i odgovorila:

„A ja vidim da ti svojim mozgom nećeš daleko stići. Ona ima kratku nogu, ali ti imaš kratku pamet! Pitaj nekog od slušalaca pa će ti objasniti šta je gore. Ostavi nas na miru, ustani sa stola i odlazi.“

Momak se uzalud izvinjavao, kao da nije tako mislio, pokušao je da se iskupi nekako, ali obe devojke su mu okrenule glavu i ignorisale ga. Posle nekog vremena video je da je uprskao stvari, sav se zacrvenio u licu i otišao. Svi smo onda prasnuli u smeh. Bravo za devojku, carice!