Ovo do sada nisam ni video ni čuo: Evo šta mi se dogodilo kod kase u marketu

Čekam na kasi u marketu i u jednom trenutku je preko reda došla devojka, imala je oko 24-25 godina i obratila se kasirici. Rekla joj je nešto veoma tiho, a kada je ona glasno odgovorila „MOLIM?!“, devojka je ponovila, tako da sam je sada i ja čuo.

– Molim Vas, je l vidite tamo onu staru baku i njenu unuku? Evo, dajem vam 5000 dinara, molim Vas da kad baka dođe na kasu da joj kažete da je jubilarni kupac i da za 5000 dinara može kupiti ono što želi. Molim Vas, da li hoćete i možete to da uradite?

Kasirica ju je neko vreme gledala u neverici, a onda je uzela novac, nasmešila se i rekla: Naravno da hoću. Samo mi jedno recite, da li je poznajete?

Devojka je rekla da ne poznaje baku, videla ju je prvi put, ali je čula u prolazu kada je unuci rekla da trenutno nema dovoljno novca da joj kupi čokoladu i gumene bombone, već samo za hleba i paštetu …

Bio sam zapanjen onim što sam čuo i video. Malo je reći da sam bio oduševljen postupkom ove devojke a bilo mi je veoma žao što u tom trenutku nisam imao više novca kod sebe da se i ja priključim. Svakako, čim se bude ukazala prilika i ja ću ovako postupiti. Morao sam ovo da podelim sa vama …