NOVI LJUBAVNI TROUGAO – UŠLA U ZADRUGU DA RASTAVI NJIH DVOJE: Nova učesnica napravila HAOS, VEZA PUCA (VIDEO)

Ana Jovanović priznala je Drvetu mudrosti svoje simpatije prema svom cimeru Mensuru Ajdarpašiću.

– Šta ima novo u kući? – pitalo je Drvo.

– Ima dosta toga novog. Sinoć sam saznala da me je njegova djevojka pljuvala i htela sam da rešim to sa njom, ali ona nije željela. Kasnije sam njemu objasnila da ništa loše nisam uradila i on je meni priznao da je čak tražio od nje da mi se izvini. Mensur i ja ne komuniciramo, očigledno mu ne dozvoljava Milica. Družila bih se sa njim, on je meni okej dečko. Sa moje strane nema prepreka da imamo lijep odnos – govorila je Ana.

Foto:Printscreen Pink.rs

– Da li ti je on malo više simpatičan od tog druženja

– Ako izuzmemo to što ima djevojku, da jeste. Simpatičan je, lijepo izgleda, lijepo se oblači, ali ima djevojku pa ga ne gledam tako. Ne znam kako on mene gleda, nisam ništa primijetila sem pogleda i smeškanja. Ne obraćam pažnju, vidim samo kada se svađaju, trudim se da se ne miješam mnogo. Konstantno mu pravi neke scene, kao da traži razlog da mi došlo do nekog okršaja. Ne razumem to ponašanje, smatram da sve može lijepo da se reši, na normalan način, bar sam ja takva – navela je Jovanovićeva.

2837499-ana-2-ff

Foto:Printscreen Pink.rs

– Družiš se i sa Matejom? – pitalo je Drvo.

2837463-mensur-ajda-ff

Foto:Prinstcreen Pink.rs

– Njega jedino poznajem van ovo kuće. Njega takođe gledam kao druga, ne potenciram ništa. Simpatičan je i dobar ali ne diram ja tu ništa. Jedino mi je lakše što ga već poznajem pa sam opuštenija dosta sa njim nego sa ostalima – odgovorila je Ana.

Novi.ba/Kurir.rs