Nenad Periš otkrio zašto se krije na ulicama Beograda!

Nenad Periš danas je u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji govorio o tome u kom pravcu bi istraga trebalo da se nastavi.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije vodi ovaj postupak, a podršku im pruža Hrvatska. Koliko ja znam, pripadnici MUP-a Hrvatske još nisu stigli u Beograd. Ne znam šta piše u vašim medijima, ali mene o njihovom dolasku niko nije obavestio – kazao je Nenad Periš na K1.

Periš je kazao da mu je lakše kada je sam.

– Na ulici namerno nosim masku kako bih se sakrio, lakše mi je kad sam sa sobom rešavam neke stvari, ali ljudi me ipak prepoznaju i pružaju mi podršku. Ja nisam bitan, u Beogradu sam jer tražim sina. Lakše mi je da skrivam emocije u sebi. Pokušavam da budem racionalan. Mi do sada nemamo informaciju koja bi me demotivisala i koja ukazuje na to da se ova situacija neće završiti na srećan način. Ali koliko je dobro što za sada nemamo nijednu takvu informaciju, toliko je i teško – kazao je Periš.

Otac spreman na sve
– Drži me moja porodica koja teško sve ovo proživljava, drži me želja da se to reši. Ja sam spreman na sve. Svestan sam da je prošlo 30 dana i da ne mogu očekivati iste vesti nakon prvog dana istrage ili nakon 30 dana.

Nenad Periš je kazao da su mu pisanja medija pomogla.

– Vesti su združile ljude i to je u meni pokrenulo veliku količinu energije, u ovo teško vreme za mene i moju porodicu. Bilo bi mnogo teže i meni i mojoj porodici da ne postoji ta pozitivna atmosfera, ta želja da se sve dobro završi.

Podsetimo, mladić iz Splita Matej Periš (27) nestao je, u noći između 30. i 31. decembra, kada je ostavio svoje drugove u beogradskom klubu “Gotik”.

Potraga za nestalim Splićaninom i dalje traje.

Bonus video: