LUNA I MARKO PRESELILI U BRUS, A EVO KAKO IZGLEDA NJIHOVA KUĆA: Veliko dvorište ispred, a ovako je reagovala Anabela

Luna Đogani i Marko Miljković su se složili da je najpametnije da se povuku i da napuste Beograd na nekoliko mjeseci.

Kako zbog trudnoće ne bi trebalo da se izlaže stresu, Luna Đogani se navodno iz Beograda sklonila u Brus, rodno mjesto svog emotivnog partnera Marka Miljkovića.

“Imaju i veliko dvorište, Neda će da im kuva sve sveže i domaće proizvode, tako da će Luna imati savršen tretman i unosiće samo zdrave namirnice. Ona je o tome pričala i sa Anabelom i Gagijem, u čemu su je oboje podržali. Svjesni su da je tamo najbezbjednija”, kaže izvor.

marko1

“Ona će na kontrole i preglede dolaziti u Beograd i tada će se viđati sa svojima, a svakako će i oni ići u Brus da je vide. Baš je Luna naglasila Anabeli da je očekuju i da Neda na tome insistira. Markova mama je organizovala majstore da okreče cijelu kuću. Hoće da sve blista kad joj dođu snajka i zet. A blizu im je i Kopaonik, pa će moći i tamo da skoknu kad im je dosadno, tako da se baš raduju. Ko zna, ako im se svidi mirniji život, možda reše da se tu i presele, ali polako, ne žure sa odlukama. Da se prvo beba rodi i da sve bude kako treba, a lako će da žive gdje im se ćefne”, rekao je izvor i dodao:

“Anabela se ne miješa više uopšte, šta god da odluče, ona je za. Ne želi više da se nameće i smatra da Luna zna najbolje šta joj prija, a šta ne. Biće tužna što je neće viđati svaki dan kada odu u Brus, ali Bože moj, postoji video-poziv, dolaziće oni u Beograd. Svjesna je da je najbezbejdnije da budu van Beograda jer korona sve više divlja.”

capture-20200504-132602-bl7

“Šta god da Luna odluči, ima moj blagoslov, ona zna šta je najpametnije za nju, kako se osjeća tako i treba da se ponaša i da radi. Samo da su mi oni živi i zdravi, zaista mi je to najbitnije”, prokomentarisala je ovaj slučaj Anabela.