“Danas me zvala teta iz vrtića”

“Danas me zvala teta iz vrtića da mi sin od 3 godine plače i ne želi ući u vrtić zato što ispred kapije vrtića stoji pas lutalica, da ga ne želi ostaviti na hladnoći, kako plače i moli da ga nahrane i da ga ne ostave.

vrtic-ns

Foto: Ilustracija

Kada sam došla u vrtić, teta mi je rekla da sina odvedem psihijatru…

Vrtić je promjenjen a pas lutalica je sada dio naše obitelji.”

(Ispovesti.com)

BONUS

Imam lažni IG profil (lažne fotografije, lažno ime, lažno mjesto prebivališta) sa kojeg se dopisujem sa oženjenim, zauzetim ali i slobodnim muškarcima. To ide toliko daleko da mi šalju svoje gole fotografije, otkrivaju intimne informacije, zakazuju sastanke, a onda ja sve te screenshotove pošaljem njihovim suprugama, djevojkama, klijentima, braći, sestrama, djeci, poslodavcima, prijateljima, komšijama i pratiocima na IG.

Najbolja stvar ikad je raditi sa osobama različitih vjeroispovjesti u hitnoj službi. Ja radim Vaskrse, Bajrame i slave, oni Božiće, imendane i blagdane. Svi sretni i zadovoljni, a ured pun kolača svako malo. Pozdrav svim dobrim ljudima!

Hoće li ovaj narod (konkretno žene) da prestane da smatra sluškinjom svaku ženu koja čuva decu i dom, kojoj muž zarađuje dovoljno za porodicu, za izlazak na večeru s prijateljima, letovanje, da nije sluškinja žena koja spremi topao ručak za muža i porodicu, koja neguje decu, to su normalne stvari koja žena treba da obavi, neka i muž pomogne ali te jednakosti u kućnim poslovima i ostale gluposti koje najčešće ovde vidim su stvorile “feministkinje” koje ne znaju ni šta to stvarno znači, nije to napad na muškarca i ko će kad da usisa kuću svesne ste toga zar ne? Iznerviram se svaki put kad pročitam “sedi kući, čisti i kuva, eto sluškinja je mužu” – nije, obavlja kućne obaveze kao i svako na ovom svetu, radila negde ili ne.