DALILINA KUMA ODLUČILA DA OTKRIJE NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE: Bila je bez prebijene pare, “jedne subote pozvali su me da…”

Gordana Vasić, vjenčana kuma aktuelnih rijaliti učesnika Dalile i Dejana Dragojevića otvorila je dušu o njihovom braku, piše Informer,rs,

Ona je riješila da stavi tačku na nagađanja, pa je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu. Gordana je ekipu Hype televizije ugostila u Šapcu u svom porodičnom domu. Dalili i Dejanu bila je fan, ali onda je postala njihova vjenčana kuma.

Gordana kaže da nije očekivala da će je oni uzeti za kumu, pa su je jedne subote pozvali na vjenčanje koje je održano u ponedeljak.

– Razočarana sam njihovim ponašanjem u rijalitiju. Mislim da se kod nas kumstvo shvata kao nešto posebno, ali sam ostala iznenađena kada me je Dalila pozvala da joj budem kuma. Ja sam bila njen fan i podrška u svakom smislu te reči. Slala sam im poklone, materijalne stvari, ali sam i bila podrška njima kao paru – počela je Gordana.

Gordana ističe da je ona sa još dve administratorke bila apsolutna podrška i da je uvijek ispunjavala sve Daliline želje i prohteve.

– Ona je faktički ovde došla gola i bosa. Ne mogu da kažem da mi je lično tražila novac, ali se u rijalitiju obraćala svojim fanovima i tražila da joj pošalju stvari i sve što treba. Ja sam negdje svake nedjelje slala od pet do osam hiljada dinara, ne mogu da kažem koliko je to tačno novca ukupno, ali je sigurno velika suma – kaže ona.

Ono što je Gordana rekla, a što je izazvalo veliku pažnju, jeste priča kako su se Dalila i Dejan verili u rijalitiju.

– Kada su oni stupili u vezu onda smo im slale zajedničke poklone. Onda je došlo vrijeme za vjeridbu, znali smo da oni nemaju novca da kupe prsten. Mi smo u okviru te grupe skupljali novac i kupili vjerenički prsten koji je Dejan poklonio Dalili – dodaje Gordana Vasić.