BANE ČOLAK NAPUSTIO ZADRUGU I SADA SE JAVIO SA INFORMACIJAMA: Caru se neće svidjeti, “DOBIO INFORMACIJE DA NAPOLJU…” Share

Rijaliti zvijezda Bane Čolak je juče napustio ”Zadrugu 5” zbog zdravstvenih problema.

Produkcija je pismom obavijestila zadrugare da će Bane biti opravdano odsutan iz rijalitija dok ne ozdravi.

Ekipa portala Puls online je kontaktirala Čolaka čim je napustio luksuzno imanje kako bismo saznali detalje iz drugog ugla, osim onog koji kao gledaoci imamo prilike da viidmo.

Prvo što je otkrio šta je zapravo njegov zdravstveni problem:

banee

– Imao sam jednu povredu još prije 10 godina. Uvek se prijavljujem za zadatke. Noga je počela da otiče, nešto se poremetilo. Baš me je jako bolela. Trudila se produkcija, ali bolje je napolju da se to nekim drugim metodama sanira. Što se tiče mog učešća, zadovoljan sam, ovo je do sada najbolje moje bitisanje tamo. Dao sam svoj maksimum. Znao sam da imam ogromnu podršku moje Ivane i moje porodice.

Naravno, nismo mogli, a da ga ne pitamo o odnosu Filipa Cara i Dalile Dragojević.

– Što se tiče Filipa i Dalila. Tu nema emocija ni ljubavi. Mislim da je Filip dobio informacije i upute od komentara da se napolju ne kotira baš najbolje i da mu je najbolja karta da se iskupi za način na koji ju je ostavio. Sad je našao da joj pruži utjehu, kad niko neće. Da se nađe kao veliki spasilac, Supermen. Neko ko ima emocije ne može da izgovori onakve riječi osobi koju voli.